top of page

Om oss

Småföretagshälsan startades och drivs av mig, Pernilla Jalneskog.

 

Idén till verksamheten kom genom min tidigare erfarenhet som beteendevetare och projektledare i samverkansdrivna hälsoutvecklingsprojekt, i bland annat grafiska branschen. Jag insåg då att det saknades något viktigt för de mindre och medelstora företagen:

 

Det som efterfrågades var en mer flexibel och målstyrd leverantör anpassad till de mindre organisationernas behov inom frisk-personal-tjänster. En företagshälsa inriktad på främst organisatorisk och social arbetsmiljö (OSA) samt stresshantering.

 

Småföretagshälsan bidrar till att lyfta den ovärderliga personalens hälsa och prestationer med skräddarsydda rätta insatser. Jag samverkar med professionella kollegor för bästa långsiktiga effekt. Vår samlade kompetens är i nuläget; beteendevetare, organisations-, grupp- och ledarutvecklare, arbetsterapeut, coach (ICF), utbildningshandledare samt projektledare.

Boka gärna ett kostnadsfritt första möte för att undersöka ert nuläge och önskade läge. Jag ser framemot att höra mer om dig, din verksamhet och vart ni är på väg!

Bästa hälsningar, //Pernilla

Marble
GC9A9457.jpeg
bottom of page